Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Site ve Forum İmza Kuralları

2 posters
YazarMesaj
Casska
Yönetici
 Yönetici
Casska

Rep : 3

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Site ve Forum İmza Kuralları Left_bar_bleue10/10Site ve Forum İmza Kuralları Empty_bar_bleue  (10/10)

Site ve Forum İmza Kuralları Empty
MesajKonu: Site ve Forum İmza Kuralları   Site ve Forum İmza Kuralları Icon1Paz Eyl. 06, 2009 4:21 pm

Ben10TR.Com İmza Kuralları ;

Not : Aşağıdaki kurallara uymayan üyelerimiz en fazla 3 uyarı alır ve akabinde yasaklanırsınız veya süreli olarak uzaklaştırma alırsınız.

1-) İmzanızda dini , erotik , siyasi içerikli resimler , bilgiler ve yazılar bulundurmak kesinlikle yasaktır.

2-) İmzanızda en fazla 3 adet resim bulundurabilirsiniz.Bu resimlerin;
Eni en fazla 500 pixel, boyu da en fazla 200 pixel olmalıdır .

3-) İmzanızda reklam içerikli mesaj , resim veya reklamın yönlerdirdiği siteye ait bir materyal bulunmamalıdır.

4-) İmzanıza ''Aşk istiyorum.'', ''Beni ara.'' gibi mesajlar yazmayınız.Aksi takdirde direk olaran yasaklanırsınız.

5-) İmzanızda en fazla 10 satır mesaj yazmış olabilirsiniz.

6-) İmzalar yeri geldiğinde haber verilmeksizin değiştirilebilir ve silinebilir.
''Neden imzam değişti ?'' , ''Neden imzam silindi ?'' gibi boş ve gereksiz mesajlar yazmayınız.

7-) Nick değiştirdiğiniz halde en az 3 hafta eski nick'inizi imzanıza koymalısınız.

8-) Eğer imzanızda 10 satırdan fazla yazı varsa ''Spoiler'' yaparak kural dışına çıkmış olmazsınız...

9-) İmzasında uyarı gören bir kişi eski imzasını koymamalıdır.Aksi halde uyarı puanı alır.

10-)Yeni:İmzalarda "Buraya tıkla" "Tıkla ve Yardım Et" "Benim için tıkla." "Yalvarırım tıkla" vb. gibi arkadaş linkleri bulundurmak kesinlikle yasaktır!Tespit edildiği takdirde imzasında barındıran kullanıcı 1 hafta uzaklaştırma alır..."Bu kuralı görmedim." "Bilmiyordum" gibi şikayetleriniz mazeret kabul edilmeyecektir!

11-)Yeni:İmzalarda punto ve kayan yazılar yasaktır...(Bu kural forum kurallarında da yazıyor ama burda da bulunması iyi olur.)

12-)Yeni:Nick,Mesaj Sayısı,Yaş Gibi Bilgileri Söyleyen İmza Kodları Aşırı Memnuniyetsizlik Gerekçesi ile Yasaklanmıştır!

13-)Gerekirse yönetim izniyle sitenin sayfa düzenini bozmayan ancak belirli boyutlari asan imzalar koyulabilir

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Site ve Forum İmza Kuralları   Site ve Forum İmza Kuralları Icon1Salı Ekim 13, 2009 8:27 pm

<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://ben10tr.benimforum.org/portal.htm">
ceza
Denetleyici
Denetleyici
ceza

Rep : 0

MesajKonu: Geri: Site ve Forum İmza Kuralları   Site ve Forum İmza Kuralları Icon1C.tesi Ekim 31, 2009 8:28 pm

casskaya katılıyorum güzel koymuş kuralları
ceza
Denetleyici
Denetleyici
ceza

Rep : 0

MesajKonu: Geri: Site ve Forum İmza Kuralları   Site ve Forum İmza Kuralları Icon1C.tesi Ekim 31, 2009 8:30 pm

casska avatarı naıl koycaz sizin gibi

Site ve Forum İmza Kuralları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» dsafdg