Ben10TR.Com İmza Kuralları ;
Not : Aşağıdaki kurallara uymayan üyelerimiz en fazla 3 uyarı alır ve akabinde yasaklanırsınız veya süreli olarak uzaklaştırma alırsınız.
1-) İmzanızda dini , erotik , siyasi içerikli resimler , bilgiler ve yazılar bulundurmak kesinlikle yasaktır.
2-) İmzanızda en fazla 3 adet resim bulundurabilirsiniz.Bu resimlerin;
Eni en fazla 500 pixel, boyu da en fazla 200 pixel olmalıdır .
3-) İmzanızda reklam içerikli mesaj , resim veya reklamın yönlerdirdiği siteye ait bir materyal bulunmamalıdır.
4-) İmzanıza ''Aşk istiyorum.'', ''Beni ara.'' gibi mesajlar yazmayınız.Aksi takdirde direk olaran yasaklanırsınız.
5-) İmzanızda en fazla 10 satır mesaj yazmış olabilirsiniz.
6-) İmzalar yeri geldiğinde haber verilmeksizin değiştirilebilir ve silinebilir.
''Neden imzam değişti ?'' , ''Neden imzam silindi ?'' gibi boş ve gereksiz mesajlar yazmayınız.
7-) Nick değiştirdiğiniz halde en az 3 hafta eski nick'inizi imzanıza koymalısınız.
8-) Eğer imzanızda 10 satırdan fazla yazı varsa ''Spoiler'' yaparak kural dışına çıkmış olmazsınız...
9-) İmzasında uyarı gören bir kişi eski imzasını koymamalıdır.Aksi halde uyarı puanı alır.
10-)Yeni:İmzalarda "Buraya tıkla" "Tıkla ve Yardım Et" "Benim için tıkla." "Yalvarırım tıkla" vb. gibi arkadaş linkleri bulundurmak kesinlikle yasaktır!Tespit edildiği takdirde imzasında barındıran kullanıcı 1 hafta uzaklaştırma alır..."Bu kuralı görmedim." "Bilmiyordum" gibi şikayetleriniz mazeret kabul edilmeyecektir!
11-)Yeni:İmzalarda punto ve kayan yazılar yasaktır...(Bu kural forum kurallarında da yazıyor ama burda da bulunması iyi olur.)
12-)Yeni:Nick,Mesaj Sayısı,Yaş Gibi Bilgileri Söyleyen İmza Kodları Aşırı Memnuniyetsizlik Gerekçesi ile Yasaklanmıştır!
13-)Gerekirse yönetim izniyle sitenin sayfa düzenini bozmayan ancak belirli boyutlari asan imzalar koyulabilir