Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Ban Süreleri Ve Cezaları

2 posters
YazarMesaj
Casska
Yönetici
 Yönetici
Casska

Rep : 3

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Ban Süreleri Ve Cezaları Left_bar_bleue10/10Ban Süreleri Ve Cezaları Empty_bar_bleue  (10/10)

Ban Süreleri Ve Cezaları Empty
MesajKonu: Ban Süreleri Ve Cezaları   Ban Süreleri Ve Cezaları Icon1Paz Eyl. 06, 2009 5:10 pm

Durum:1
Flood & Reklam & Yöneticilerle Gereksiz İletişim & Hakaret & Teşekkür vb mesajlar & Gereksiz Mesaj & Arama Yapilmadan Acilmis Konu & Konuyu Amacindan Dagitmak & Yöneticileri Ceza Uygulamasını Kaldırmak İcin Zorlamak yada Tehtit
1. 24 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
2. 42 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
3. 120 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
4.Sınırsız Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi

Durum:2
Küfür (***) Reklam (*)
1. Sınırsız Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi

Durum:3
Yasa disi paylasim,Trainer,Gercek Olmayan Durumlar vb. Hakkında Konu,İzinsiz Alıntı,Aynı Anlamı Taşıyan Mesajlar
2. 24 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
3. 42 Saat Sistemden Uzakşaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
4. Sinirsiz Uzaklastirma & Konu/Mesaj Silinmesi

Durum:4
Yetkililerin işleri zorlaştıracak durumlar , Kilit vb. Mesajlar , Herhangi Bir Yağunluk Durumunda Yapılması Gereken Eylem yapılmamış yada geç yapılmışsa bununla ilgili şikayetler ve yine ayni şartlar altında yapilmasi gereken eylem yapılmamış veya geç yapılmışsa bu eylemin yapilmasi ile ilgi birbirini tekrar eden mesajlar, Yetkilileri ve Sitemizi ahlak vb seviye dışı eleştirmek..

2. 120 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
3. 168 Saat Sistemden Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi
4.Sınırsız Uzaklaştırma & Konu/Mesaj Silinmesi

Durum:5
Ben10TR.Com ve Ben10TR.Com'a ait olan sitelerin içeriklerinin emek sahibinden izinsiz (Ç)alınması , Herhangi bir eylemden dolayi hesabın kilitlenmesi durumunda yeni hesabın açılıp yine aynı eylemin gerçekleşmesi ve site aciklarinin kullanılmasi..

1. Sınırsız IP Ban
IP Banı:Bağlı Olduğu Bilgisayardan Siteye Girişi Yasaklamaktir.. IP Banı Alan Kullanıcının Aynı IP'den sisteme giriş yaptığı tüm kullanıcı hesaplari sinirsiz olarak erişime durdurulur..

Durum:6
Multi Hesap:Birden fazla hesap kullanimi ve bunun sistemize bildirilmemesi..

1.En az aktif hesabın silinmesi & 1.Hesabın 168 Saat Kapatilmasi..
2.Tüm hesapların kapatilmasi

Uyarılar Hakkında
Sitemizde çoğu zaman uyarı limiti 3 olsada buundan sonra sağlığı 0 olmadan hiç bir kullanıcının hesabı kapatılmayacaktir.
Herhangi bir durumda ban yerine istenilen sayida uyari verilebilir..
Uyarinin sağlık üzerindeki etkisi %10 dur..
http://cartoon.asnus.co.cc - http://asnus.de.be
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ban Süreleri Ve Cezaları   Ban Süreleri Ve Cezaları Icon1Salı Ekim 13, 2009 8:30 pm

<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://ben10tr.benimforum.org/portal.htm">
ceza
Denetleyici
Denetleyici
ceza

Rep : 0

MesajKonu: Geri: Ban Süreleri Ve Cezaları   Ban Süreleri Ve Cezaları Icon1C.tesi Ekim 31, 2009 5:50 pm

ordamısınız?

Ban Süreleri Ve Cezaları
1 sayfadaki 1 sayfası