Başlıyorum....
Bir gün yolda giderken biriyle karşılaştım. O zaman düpe yoktu tabiki. Geldi bana 30 milyar para verdi. Metin2'de ne varsa aldım. Neyse yolda giderken aç kurt üzerime saldırdı Adı üstünde aç kurt 29 milyar 990 milyonumu aldı ve kaldı 10 milyon Gittim bütün itemlerimi bastım demircide hepsini yaktı sonuçta demirci kabuslarım oldu o günden sonra rüyama dolunayım girdi +8... Dedim +9' basarım koşa koşa ertesi gün gittim demirciye +9'a denedim ve yandı yandı yandı...!! O günden sonra 1. köydeki yüzbaşı duvarını ağlama duvarı olarak koydum... Gelenlere mevlüt şekeri ikram ediyorum para yok Gün boyu ağlıyoruz... O ağlamalarımızı biriktirsek dünyanın su ihtiyacı karşılanır Artık gelirim bu oldu ------------------------------------------------------------------
demircide + basarken yanıma bi elaman geldi para istedi vermedim.Sonra surekli bana arkadas talebi yollayıp + basmamı engelledi.bende ona
-Olm belamısın defol git dedim
bana su cevabı verdi
-Ben belalı bir kulum para vermezsen surekli rahatsız ederim dedi
bende ona
-Allah belanı versin dedim
aradan 15 sn sonra kafasına metin taşı düştü geberdi bebe
nasıl güzel hikaye demi.
Şimdi sorcaksınız köye metin taşı düşer mi diye onunda cvb ı
o zamanlar multi hack kullanıyordum koyun mesafesı dısında duruyordum unlock yapınca demırcı yanıma gelıyordu bu olay gerceklestı
-------------------------------------------------------------
Sabah olmustu bir gun daha basliyordu kılıcımı elıme aldım kalkanımı taktım ve bırden yere yıgıldım kalkan agır gelmıstı hemen pot almam lazımdı markete gıttgımde potun olmadıgını savas zamanı oldugu ıcın stok yaptıgını soluyordu caresızce yıgıldım kaldım orda arkamdan sırtıma bır el degmıs benı yerden kaldırmaya calısıyordu dondum baktım beyaz sacları tatlı bır gulusle gelen ureıldı bır elınde topladıgı otları uzattı pes etme dedı ve bırden kayboldu otları dırek yedım ve hp oldu 20kBundna baya etkılendım ve zırhımıda takıp kosmaya basladım gece cokmustu heryer karanlıktı sırtımda hafıf bır acı duydum bana pusu kuran okcular dort bır yandan ok atıyordu 20k hp var borumu bu yatarmıyım actım ofaaaı aldım havamı at ustunde sankı show yapıyordum hemn dagıldılar kactılar hp 15kye dusmustu durmak yoktu bırden buyuk bır depremle sarsıldım yer yarılmıs bosluga dogru sureklenıyordum burası yenı bır yerdı ıssız ve bı okadarda tehlıkelıydı dedım bu ıkadar macera yeter bastım ESC ye cıkıs yaptım ----------------------------------------------------------------
KamiL anD Şarziment
Bir gün savaşçı KamiL yolda tek basına 4 5 slot siyah org kesen ninja Şerzimenti görmüş;
-Selamın aleyküm Şarziment kardes
-Ve aleyküm selam KamiL kardes
-Hayırdır napıyorsun bu insan katillerini yanında tek basına
-Yha napam ekmek parası evde hanım çoluk çocuk ekmek bekliyor
-Senin işinde çok zor bea Şarziment kardeş sabah akşam burdasın
-Pff bıktım vallaha yha hergün hergün mesayi o veletlere ekmek parası yetiştircem derken kendimi harap ediom
-Bence sen bırak bunları krallık değiştir git kazandığın para ile su yeni çıkan krallık değiştirmeni sağlayan büyüden al kurtul
-Valla düşünmüyor deyilim ne kadar acaba?
-Duyduğuma göre 111 EYTL miymiş ne
-Hımm biraz çokmuş ama değer yha çok teşekkür ederim
-Ne demek yeterki sen mutlu ol karını merak etme ben sahip çıkarım
- Nedemek lem bu şimdi ben senin...
beyendiyseniz bi tık yeter devamı gelecek...
----------------------------------------------------------------
bir gün dolaşıyordum surların orda bi de baktım bi sura ile bir ninja bir likte konuşuyorlar bi kulak misafiri olayım dedim yanların da bir kac yabani köpek vardı onları keserken bir yandanda onları dinliyordum(yani mersajları okuyordum) sura başladı benimle evlenirmisin diye yalvarıyor ama nasıl dizlerina kapanıcak (dizlerine kapanmasının sebebi arkadan bi kac yabani kurt dalıyorduda öndan öldü sura cağız) ninja da ayyyy çok duygusalsın diye ona bakıyor .Daha sonra tabi sura bayıldı hemen ninja hemen ninja bana seslendi bunun nesi var diye ben dedim bana bir az yang verde ambulans cağırayım dedim tabi ozaman bizim zamanımızda polis ler(gml er) vardı tabi sonradan isimler değişti her neyse ninja bana yalvarıyor gel kurtar onu param yok ama istediğin her şeyi yaparım. Bende gel şu karşıdaki duvarada sana uyuşturu ay afedersin güzel güzel şekerler vereyim dedim daha sonra geldi bir az şeker aldı daha sonra kafası iyi oldu tabi bende istifadan ziyade hemen onu soydum üzerindeki itemleri aldım doğru bakkala gittim sattım ( binevi charını soydum )yanlış anlamayın her neyse şimdi daha sonra tabi zalim olduk hemen köyün delikanlıları peşime düştü ben de içimden geçiriyom napayım diye çok yoruldum koşma isteğimde azalıyor napıcam diye düşünoyrdum tabi ejderha tanrısı beni ordan izliyor terbiyesiz attı başıma bitane şeytan metini feleğimi şaşırdım o günden beri köyün delisiyim beni 2. köyde dolaşırken bulabilirsiniz DDDDDDDDD
-------------------------------------------------------------------
ir Jinnolu bir Shinsolu bir de Chunjolu sahilde
Balık tutuyorlarmış. Shinsolu birden
ayağa kalkıp deniz kenarına gitmiş şortunu indirip aletini denize
sokmuş.
Biraz bekledikten sonra:
- Mm suyun sıcaklığı 32 derece geliyor demiş.
Diğer ikisi şaşırmışlar. Beş dakika sonra Jinnolu ayağa kalkmış deniz
kenarına gitmiş o da şortunu indirip aletini denize sokmuş. Biraz
bekleyip:
- Daha ayrıntılı konuşmak gerekirse suyun sıcaklığı tam olarak 323 derece geliyor demiş ve gelip yerine oturmuş.
Chunjolu altta kalır mı? Hemen o da ayağa kalkmış deniz kenarına gitmiş şortunu indirip aletini denize sokmuş.
Aradan beş dakika geçtik ten sonra geri gelip yerine oturmuş. Diğer ikisi sormuşlar:
- Ee sen ne ölçtün?
- Valla suyun sıcaklığını bilmem de derinliği 70 cm!
JinnoluShinsoluChunjolu ve Gm Küçük bir uçakta seyahat ederlerken yardımcı pilot heyecanla gelerek
-"Bakın büyük bir sorunumuz varuçağın motoru arızalandı ve düşüyoruz.Bu yüzden uçaktaki yükü hafifletmemiz lazım.içinizden birisi kendini feda etmek zorunda" deyince .
Herkes birbirinin yüzüne bakmaya başladı.Kısa bir sessizlikten sonra Shinsolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Shinso" diyerek bağırdı ve kendini aşağı attı.
Fakat on dakika sonra yardımcı pilot gelerek aynı şeyleri söyledi.Bu sefer Chunjolu gururla ayağa kalktı ve
-"Çok yaşa Chunjo" diyerek kendini aşağı attı.
Fakat biraz sonra yardımcı pilot gene gelerek
-"Maalesef inebilmek için son bir kişinin daha kendini feda etmesi gerekiyor" dedi.Jinnolu ve Gm bir müddet birbirlerine baktılar ve Jinnolu gururla ayağa kalkarak
-"Çok yaşa Jinno" diye bağırdı ve Gm yi tutup aşağı attı. __________________------------------------------------
YİNE SAHİLDEYİM DOLAŞIYORUM BAKTIM KIZIN BİRİ BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYOR TABİ LWL(YAŞIDA) KÜÇÜK BEN DE DUR ONA YARDIM EDEYİM DEDİM SANKİ BENİMKİ ÇOK BÜYÜK YA (LWL) DAHA SONRA KIZIN YANİNA GİTTİM
KIZ:ABİ NE OLDU??
BENANA YARDIM ETMEYE GELDİM
KIZ:BENİM YARDIMA İHTİYACIM YOK DEDİ!!!
BENDE:EMİNMİSİN DİYE SORDUM ??
KIZ:EVET DEDİ...
BEN DAHA SONRA UZAKLAŞTIM BİRDE BAKTIMKİ KIZI EJDER BALIĞI YAKALAMIŞ YUTUYOR BENDE OGÜNDEN BERİNE SAHİLE YAKLAŞIR OLDUM NE O BANA YAKLAŞABİLDİ ÇÜNKÜ BANA HER YAKLAŞDIĞINNDA BEN BİR AZDAHA UZAKLAŞIYORDUM YADA OYUNDAN CIKIYORDUM
------------------------------------------------------------------
YİNE SAHİLDEYİM DOLAŞIYORUM BAKTIM KIZIN BİRİ BALIK TUTMAYA ÇALIŞIYOR TABİ LWL(YAŞIDA) KÜÇÜK BEN DE DUR ONA YARDIM EDEYİM DEDİM SANKİ BENİMKİ ÇOK BÜYÜK YA (LWL) DAHA SONRA KIZIN YANİNA GİTTİM
KIZ:ABİ NE OLDU??
BENANA YARDIM ETMEYE GELDİM
KIZ:BENİM YARDIMA İHTİYACIM YOK DEDİ!!!
BENDE:EMİNMİSİN DİYE SORDUM ??
KIZ:EVET DEDİ...
BEN DAHA SONRA UZAKLAŞTIM BİRDE BAKTIMKİ KIZI EJDER BALIĞI YAKALAMIŞ YUTUYOR BENDE OGÜNDEN BERİNE SAHİLE YAKLAŞIR OLDUM NE O BANA YAKLAŞABİLDİ ÇÜNKÜ BANA HER YAKLAŞDIĞINNDA BEN BİR AZDAHA UZAKLAŞIYORDUM YADA OYUNDAN CIKIYORDUM
-------------------------------------------------
et aklımda kalan fıkraları olduğu kadar değiştiriyorumsaol al bitane daha
Shinsolunun tavuguJinnolunun bahçesine yumurtlamis.
Bir tanesi :
- Tavuk benim yumurta da benimdir...
Digeri :
- Benim bahçem yumurta da benimdir...
En sonunda Shinsolu :
- Bu böyle sürer gider. En iyisi birbirimize birer tekmeatalim. Yerde en kisa süre kalan yumurtayi alsin.Jinnolu kabul eder. Jinnolunun önce tekme atmasina karar verirler. Jinnolu en agir postallarini giyip gelir.Iyice bir abanip Shinsolunun bacaklarinin arasina bir tekme
atar. Shinsolu yarim saat sonra ancak kalkar ve tam Jinnoluya a tekme atacakken Jinnolu :
- Al senin olsun bir yumurta için degmez walla...
Alıntıdır!..Kaynak: www.uslanmam.com