ARKADAŞLAR BU VERİCEĞİM BİLGİLER YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.DAHA ÖNCEKİ FORUMLARDA DA BU KONU HEP SABİTLENDİ.BURDA DA OLURSA MEMMUN OLURUM.BAŞLIYORUM;Priest
Priest nedir? Priest Oyunda diğer oyuncuların yararları için yapılan bir characterdir.
Warrior
Warrior nedir ? Warrior oyundaki en fazla defans ve cana sahip characterdir..Bu özelliği ona mükemmel bir dayanıklılık ve atack gücü verir.
Warriorların stat dağılımları 2 çeşittir.Şimdi biraz da ondan bahsedelim..
1-Tank warrior.. Hp?sini yükset tutmam amacıyla,shell giyecek
str,kalanı
hp veren warrior tipidir.Avantajı çok yüksek
hp,dezavantajı ise kendi
level?ındaki bir warriordan en az 100 ila 200 arasında atack kaybıdır.
2-Normal warrior.. Tank warriora göre daha sık tercih edilen warrior tipidir.Burada esas alına nokta,shell giyecek kadar
hp (94) geri kalanı
str vermektir.
Str puanı 255?e ulaştıktan sonra warriorlar
hp verirler?
Warrior hakkında dip bilgi
aper warrior diye bir şey saçmalıktan ibaret değildir..Warrioru warrior yapan şey defans&hp ve atackın hep bir arada olmasıdır.Defans ve
hp?den ödün vererek atack artırma çabası saçmadır,böyle bir şey asla ama asla tavsiye etmem.
Mage
Mage nedir? Mage çeşitli büyülerle yani magic atacklarla saldırı yapan characterdir.Diğer characterlerden kendini ayıran en belirgin özelliği,başkalarını yanına çekmesi ve moblara karşı alan büyüleri kullanmasıdır.
1) Full paper mage(YUKSEK MP,FIRE ONERILIR): MP: 255
INT: 102
HP: 4412
MANA: 3650
Defans 711
Lycaon +7 staff
LvL 1 mage armor +7/hp
Oyunda en sık rastlayacağınız mage türüdür.Yüksek hasar verir,defansı düşüktür.
LVL 70 Incineration ile Cz?de ortalama 900-1100 damage...
Önemli not !! Oyuncuya karşı atakta (Harpy,troll vs. değil),yalnızca taban
mp puanı etkili,+bonus hasarı artırmayacaktır..Savaş ve cz?de
hp bonus,yaratıklara karşıda
mp bonus giyinin.
NOT2:Inteligencein yuksek olmasinin nedeni,MP ye 255 den fazla verilemiyo,testi yapan mage
lvl 70,fazla puanlarini inteligence a vermis.
2)FULL PET MAGE(YÜKSEK INT,GLACIER VE LIGHTNING ÖNERİLİR) INT: 225
MP: 132
HP 3856
MANA: 7112
DEFENSE: 941
Elixir +8
Full Complete Armor +7/hp
Bu mageler kesinlikle kitleme ve yavaşlatmak için.
Damage 400-600 arası,paper mage nazaran oldukça düşük.
Not: Complete giyinebilmek için 160
int yeterli ama inte daha fazla verince kitleme ve yavaşlatma süresi gözle görülür şekilde artıyor.
3) YARI PET (FIRE) Assassin 70
lvl olan her assassin bu görevi yaptığında kendisine özel bir dagger alır.Bu dagger ' ın ismi şöyledir ; atıyorum nickiniz aliveli, dagger ın ismi Dagger of aliveli oluyor. Bu silahı satamazsınız, inn e koyamazsınız ya da trade den başkasına veremezsiniz. Bıçağın şekli Shard la aynıdır.
Archer 70 lvl olan her archer bu görevi yaptığında kendisine özel bir bow alır.Bu bow ' un ismi şöyle olur ; nickiniz zxcv, bow un ismi Bow of zxcv. Bu silahı satamazsınız, inn e koyamazsınız ya trade den başkasına veremezsiniz. Yayın şekli Iron Bow la aynıdır.
Warrior 70 lvl olan her warrior bu görevi yaptığında kendisine özel bir kalkan, One Handed Spear ve Two Handed Sword alır. Bu itemların isimleri şöyle olur ; atıyorum nickiniz wasd, item larınızın ismi de Shield of wasd ,One handed sword of wasd ve Two handed sword of wasd. Bu itemları satamazsınız, inn e koyamazsınız ya da trade den başkasına veremezsiniz. One handed spear ın şekli Totemic Spear la, Two Handed Sword un şekli Mirage Sword la aynıdır. Kalkan oyundaki bir itemla eş görüntüye sahip değildir.
Mage 70 lvl olan her mage bu görevi yaptığında kendisine özel bir staff alır. Bu staff ın ismi şöyle olur ; atıyorum nickiniz 1234 staff ın ismi Pole of 1234 olur. Bu staff ı satamazsınız, inn e koyamazsınız ya da trade den başkasına veremezsiniz. Şekli Mythril Staff la aynıdır.
Priest 70 lvl olan her priest bu görevi yaptığında kendisine özel bir club alır. Bu club in ismi şöyle olur ; atıyorum nickiniz 789, mace in ismide
Mace of 789 olur. Bu club ı i satamazsınız, inn e koyamazsınız ya da trade den başkasına veremezsiniz. Şekli Priest Impact la aynıdır.
YARISI ALINTIDIR! RESİM VE BİRKAÇ YAZI BEN EKLEDİM