Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Oyuna Genel Bakış

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Oyuna Genel Bakış Left_bar_bleue10/10Oyuna Genel Bakış Empty_bar_bleue  (10/10)

Oyuna Genel Bakış Empty
MesajKonu: Oyuna Genel Bakış   Oyuna Genel Bakış Icon1Salı Eyl. 08, 2009 8:50 pm

İkariam´ın başlangıcında üzerinde fazla sayıda bina bulunmayan ama çok verimli bir toprak üzerinde yer alanOyuna Genel Bakış Smiliv sahil şerinden arsa alarak oyuna başlamış oluyorsunuz.

Bu küçük başlangıçtan şairsel bir metropol kurupOyuna Genel Bakış Smiliv başkentinizi güçlü bir ada krallıgına yakışacak şekilde geliştirmeye çalışacaksınız.

Adalar arasında paylaştırılmış olan 5 çeşit kaynak vardır:

Oyuna Genel Bakış Icon_wood Yapı malzemesiOyuna Genel Bakış Smiliv Oyuna Genel Bakış Icon_wine ŞarapOyuna Genel Bakış Smiliv Oyuna Genel Bakış Icon_marble MermerOyuna Genel Bakış Smiliv Oyuna Genel Bakış Icon_glass Kristal Cam ve Oyuna Genel Bakış Icon_sulfur Sülfür.

Oyun sırasında her ihtimalde büyük miktarda yapı tahtasına ihtiyacınız olacak işçilerinizi odun kazanmak için çalıştırmalısınızOyuna Genel Bakış Smiliv ve adadaki diger oyuncularla ortak olarak kaynak madenlerini genişleterek daha çok odun ve lüks kaynaklara sahip olabilrisiniz !

Temel ihtiyaçların giderilmesi için gereken kaynakların çıkarılmasıyla ugraştıktan sonra sırada şehri geliştirmek var.

1. Akademin sayesinde çok güzel ve yararlı keşifler yapabilirsin.
2. Kışlanda ordun için asker yetiştirebilirsin.
3.Ticaret limanın ve oradan satın aldı ın ticaret gemilerin sayesinde diger oyuncularla ticaret yapabilir ve kaynak alışverişinde bulunabilirsin.

İkariam´da harita bakışını istedi in gibi degiştirebilirsin. İstersen dünya haritasınıOyuna Genel Bakış Smiliv istersen ada haritasını veya şehir haritasını kullanabilirsin.

Böylelikle başlangıç için gereken tüm önemli bilgileri ögrenmiş oldun - geriye sadece oyuna başvurman kalıyor (ücretsiz!) - ve sonrasında hemen başlayabilirsin!
www.ikariam.net Üye Olun Maceraya Katılın..!

İİ Oyunlar ..!

Oyuna Genel Bakış
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» (Sabit pLs!) Ogame Genel Bilgiler