KÖTÜLER
1)VildaxEn kötü uzaylıdır.Çok acımasızdır.Omitrixi istemesinin nedeni omitrixin uzaylılarından bir ordu kurup evreni ele geçirmektir.Çok Güçlü olduğu gibi en uzun boylu uzaylı dört koldan bile daha çok uzun bolludur.çok süper yükseğe zıplıya bilir elini yere vurduğu an yeri parçalıya bilir. Buna rağmen Ben 10 onu tam 4 kez yenmiştir.İlk kez Benin Karşısına Secrets Bölümünde Çıkmıştır.En Son ise secret of omitrix bölümünde çıkmıştır ve dev ordusuna rağmen way bige yenilmiştir.
2)Gölge Hayalet
Çok acımasızdır Eskiden Saatte bulunan bir uzaylıdır.Gözünü üstündeki çatlaklarda oynatabilir ve de saglam duvardan geçebilir.Aynı zamanda uçma özelliğine sahiptir ve de üstünde gerçek halini gizleyen bir katman vardır.Gerçek şekli şudur:
4)Ebedi Şovalyeler
Ebedi Şovalyeler Tutsak uzaylı teknolojilerinden yepılmış bir ordusu vardır.başları enoch tur perfect day bölümünde şimşek hız olup yenmiştir ve krallığın başına bir robot geçmiştir onuda Ben 10 Vs Negative 10 bölümünde Ben Yenmiştir.Ebedi Şovalyeler benin Karşısına ilk A small problem bölümünde çıkmıştır.Yüzlerini gizlemek için maske takarlar.
Enock
Ebedi Şovalyelrin başına geçen Robot
5)Sirk Ucubeleri ve Zombozo
Zombozo:İnsanların Mutluluklarını Çalarak Beslenir Ve Sirk ucubelerinin lideridir o sirkte insanların ruhunu çalarken.ucubeleri hırsızlık yapar.
6)BUZZSHOCK(Magawatts)
Elektrikten yaratılmış bir ucubedir.ölümcül ve tehlikeli espiri anlayışı vardır.Ben 10nin karşısına Turist Trap Bölümünde Çıkmıştır ve onu ateş topula yenmiştir.Ben 10.000nin satinde vardır.
7)Hex ve sihirbaz
Hex:Bir büyücüdür ve amacı arkameda sihir kitabını almak ve oradaki sihirlerle dünyayı yönetmektir.5 tane tılsımı vardır:
1.Şans tılsımı(Bu tılsım lucky girl bölümünde şimşek hızla savaşırken düşürmüştür ve gwenin olmuştur)
2.Ateş Tılsımı(Elindeki Asadaki Tılsımı Çalıştırır)
3.Yeniden Doğma Tılsımı(Bu Tılsım Birşey olduğunda sahibine yeniden hayat verir)
4.Uçma Tılsımı(Bu tılsım Sahibinin uçmasına yarar)
5.Kilit Taşı(Tüm tılsımarın gücünü taşır ve en güçlü tılsımdır bu tılsımı gwen bir sihir fuarında bulmuştur ve diğer tılsımların doğuşunu sağmamaktadır)
Sihirbaz:Hexin Yeğenidir ve hapisaneden kaçışını sağlar.Aslında acemi bir sihirbazdır tüm
yaptıklarını hexten öğrenmiştir,çantası sayesinde canavarlar çıkartabilir.
Kevin 11:Kevin aslında bir çocuktur.Elekrtonik aletlerin gücünü emer bu yuzden bir ucubedir ve ucube olduğu için ailesi ondan korkup bırakmıştır.Kevin 11 bölümünde omitrixin gücünü emer ve Framed Biölümündede Aşağıdaki haline dönüşür ve onu teymen stell yenmiştir.
9)DR.Enimo
Aslında bir genetik uzmanı bir doktordur mutasyon üzerine çalışmalar yapmıştır.Bir Ödül vardır ve bunu almak için uğraşmıştır Alamayınca Deli bir doktora dönüşmüştür.
10)Big Tick Ve Tapıcıları
Big tick: Uzaylı bir kenedir gezegenleri emip yok eder ve gezegenlerin zenginlikleriyle beslenir çok güçlüdür ,Ben onu Yıldırım topunun saate girdiği bölümde Yenmiştir,ama yenmek çok zor olmuştur yıdırım topunun özelliğini bilmediği için 10 uzaylıyıda olmuştur ama 11. uzaylı olan yıldırım topu olmamıştır ve ben en sonunda kararverir ve yıldırım topuna dönüşür ve dönüşmesiyle birlikte yıldırım topu big ticki yener.
Worshippers:Her zaman en güçlüsüne taparlar big ticke tapmışlardır yıldırım topu big ticki yenince yıldırım topuna taparlar.
+ rep