Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun Left_bar_bleue10/10Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun Empty_bar_bleue  (10/10)

Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun Empty
MesajKonu: Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun   Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 7:22 pm

şimdik engin wow bilgimi paylaşayım wow aylık 19ytlye geliyor şuan doların durumu iyi o yüzden böyle ama devirlasyon olursa karışmam neyse

1)Önce oyunu DnR yada
www.wow-europe.com dan alacaksınız şimdi 2 seçeneğide anlatayım

a) Ben oyunu dnrdan almak istiyorum !
DnR bir örnek burda gittigidiyordanda alabilirsiniz ama dnrla aynı işlemi yapaksınız Önce gidip oyunu orjinal kutusunda satın alacaksınız kutuya iyi bakın açılmamış olsun 79ytl cıvarında satılıyor orjinal wow (ek paketsiz) sonra eve gidiyoruz wowu kuruyoruz bilgisayara cd key falan istemiyor bu aşamada oyunu açıyorsunuz bir ekran geliyor sizden kullanıcı adınızı istiyor tabi bu ne diyosunuz bende yokki diyosunuz ve
www.wow-europe.com a giriyorsunuz üye ol seçeneğine basıyorsunuz sizden kişisel bilgilerinizi ve cd-keyi istiyor sonraki pencerelerde aylık ödeme koşullarını belirliyosunuz ve artık bir kullanıcı adınız ve şifreniz var kaybetmeyin gerçi kaybetseniz bile cd keyle geri alabilirsiniz en son sözleşmeyi onaylıyosunuz sözleşmeden bir örnek verim bu madde KO da yok "Bilgisayarına keylogger girerse ve accniz çalınırsa blizzard size maddi manevi tazminat ödüyo accinizi geri veriyo roll back işlemini 15dk içinde gerçekleştiriyo ve bu sebeple oyun oynayamadınız süreyi aylık paketinize ek gün olarak ekliyo" neyse acciniz aldınız yapmanız gereken login olmak login olunca upgradeleri indiriyo sonra Bruning legion serverina giriyosunuz ally oluyosunuz (türklerin ve benim olduğum server) bana wisper atıyonuz nickim illetz veya illetzz bu iki char ben size oyunda yardımcı oluyom

b) Ben oyunun cdsini almaya üşeniyorum dnr çok uzak gittigidiyoruda bekleyemem evimden alıp oynayacam!
bu seçenek benim oyunu aldığım seçenek Niğdede dnr yok gittigidiyordanda 5 günde geliyo neyse hiç bişi yok elinizde
www.wow-europe.com sitesine giriyosunuz acc satın ala basıyosunuz kredi kartı bilgilerinizle oyunu satın alıyosunuz bu şekilde oyunu satın alırsanız 79ytlden daha ucuza geliyo accinize siteden giriyosunuz download world of warcraft diyosunuz (oyunu ilk seçenekten aldıysanız ve cdleriniz bozulursa burdan indirebilirsiniz) sonra oyun iniyo sonrada yüklüyosunuz oyuna login oluyonuz bazı upgradeleri indiriyo sonra Bruning legion serverina giriyosunuz ally oluyosunuz (türklerin ve benim olduğum server) bana wisper atıyonuz nickim illetz veya illetzz bu iki char ben size oyunda yardımcı oluyom

2)oley
lvl 60 oldum
lvl 60dan sonra oyunun ek paketi olan The Burning Cursadei almanız gerekiyo (fiyatı wowla aynı 79ytl civarı siteden alırsanız daha ucuz) aksi halde lvl 60da kalıyosunuz bunun için önceden anlattığım gibi 2 seçeneğiniz var biri siteden almak biride dnr yada gittigidiyordan olay aynı ama bu sefer cdkeyiniz olmuyo direk yüklüyosunuz oyunu sonra siteye giriyosunuz upgrade me bruning cursade diyosunuz oynamaya devam ediyosunuz artık lvl70e kadar kasabilirsiniz

3)Benim oyuna verecek param yok diyosunanız size tavsiyem private serverlar değildir hiç oynamayın 2 gün sonra server kapanırsa emekler boşa gider ağlarsınız sonra keşke orjinal alsaydım dersiniz... bu yüzden private server ismi vermiyorum rica ederim özel mesajla sormayın sizi düşündüğüm için diyorum

Alıntıdır...

Oyunu satın alacam kaç para vs diyenler okusun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bom Oyunu
» sdsafsdf