Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri

4 posters
YazarMesaj
SüPeR_MaMoRu_12
Denetleyici
Denetleyici
SüPeR_MaMoRu_12

Rep : -2

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 1
Sağlık Sağlık:
Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Left_bar_bleue9/10Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Empty_bar_bleue  (9/10)

Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Empty
MesajKonu: Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri   Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 10:59 pm

Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Ben-10-alien-swarm

Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Ben-10-alien-swarm

Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Alien-swarm

Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri 200px-Ben10_AlienSwarm

Bilgiler:
Ben 10: Alien Force Amerikan animasyon dizisidir.Yapımcısı "Man of Action" (Duncan Rouleau , Joe Casey , Joe Kelly , ve Steven T. Seagle
Oluşturduğu Grup), ve Cartoon Network stüdyoları tarafından yaratılan
Ben 10 dizisinin devamı niteliğindedir. Dizi İlk kez 18 Nisan 2008'de
yayınlanmıştır. Yani Ben 10in bittiği gündür. Ayrıca şu anda Ben 10: Alien Force'un sinema filmi Ben 10: Alien Swarm
yapım aşamasındadır. 2009 un Kasım ayında vizyona girecektir. Çizgi
film in yapımcıları ayrıca Ben 10: Alien Force nin tamamen bittikten
sonra Ben 10 Evoulotions adlı yeni bir çizgidizinin de kısa bir süre
sonra başlayacağını belirtmiştir.
Çizgidizi ilk olarak 18 Nisan 2008'de orjinal kanalı Cartoon Network 'te gösterime girmiştir.Çizgi dizi daha sonra 6 Eylül 2008 de Kanada nın en ünlü çizgi dizi kanallarından biri olan Teletoon da gösterime girmiştir.Çizgidizinin 3.Sezonu 11 Eylül 2009 da The Vengence of Vilgax adlı iki kısımlık bölümle başlayacaktır

karakterler

• Benjamin Tennyson: 15 yaşındadır. Omnitrix ve Uzaylıları tamamen değişmiştir
  • Gwenland Tennyson: 15 yaşındadır. Yepyeni ve çok güçlü büyüleri vardır. Kevin'a aşıktır.

• Kevin Ethan Levin: 16 yaşındadır. Eskiye kıyasla artık dokunduğu her maddeye dönüşebilmektedir. Gwene aşıktır.

• Maxwell Tennyson: 65 yaşındadır. Sadece biraz daha iyi dövüşmektedir.

Omnitrix Uzaylıları
Swampfire(Bataklık Ateşi) Ben'in en sevdiği uzaylıdır. Avuç içlerinden ateş çıkarabilir. Yine avuç içlerinden çıkardığı
gazla her türlü bitkiyi kontrol edebilir ve vücudu katı maddeleri içinden geçirir.
Big chill(Büyük Üşüme) Kanatlarını kapadığında insana benzemektedir. Ağzından ve ellerinden soğuk hava yaratabilir, kar
yada buz fırlatabilir, bunlara şekil verebilir. Kanatlarını açtığında uçabilir ve görünmez olabilir.
Jetray (Jet Işını) Tek kanat çırpmayla çok yüksek bir hızlı çok uzun mesafe uçabilir. Gözlerinden ve kuruğundan yeşil
bir lazer ışını çıkarır.
Echo Echo (Yankı Yankı) Kendini klonlayabilir ve ağzından yüksek frekansta ses dalgası çıkarabilir.
Humangosaur(İnsanozor) Boyunu büyültebilir yada küçültebilir. Ayrıca boyutu küçükken bile çok güçlüdür. Bir dinazora
benzemektedir.
Brainstorm (Beyin Fırtınası) Çok Zekidir ve Telepatik Güçleri Vardır. Kafasındaki iki kanadı açıp beyninden ışın
çıkarabilir. Bir yengece benzemektedir.
Chromastone (Krom Taşı) VÜcudunda kristaller vardır. Ellerinden kristalleri fırlatabilir yada yerden çıkarabilir.
Kristalleri lazeri bile yansıtacak kadar güçlüdür.Işığı yutup patlama yapabilir.
Goop(Macun) Sümük tabakasına benzemektedir. Kafasının üstünde onu sürekli takip eden minik robot onu birarada tutar.
İstediği zaman yada şiddetlice yere düştüğünde dağılır ama robotu onu tekrar toparlar. Robotların küçük aralıklarından
içlerine girip onları patlatabilir.
Spidermonkey(örümcek maymun):Kuyruğundan ağ atar.Maymuna benzer ama 4 kolu vardır.
Alien X(x Uzaylısı) Bir gölgedir ve görünmez olabilir. Zamanı geriye alabilir ve kırık birşeyi tamir edebilir.
Özelliğini kullandıktan sonra bir süre donuk kaldığı için Ben ona dönüşmekten korkar.sadece x ben 2 bölümünde görülmüştür
Not:Ben 10:Alien Force "Cartoon Network Türkiye" kanalında
yayınlanmamaktadır.Ama CN Türkiye Ekim ayı içerisinde Ben 10:Alien
Force"un yayınlanacağını telefon aracılığı ile bilgi alan herkese
duyurmuştur.
http://www.ben10turkey yetkinforum.biz
cihatov
Süper Aktif Üye
Süper Aktif Üye
cihatov

Rep : 0

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Left_bar_bleue10/10Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Empty_bar_bleue  (10/10)

MesajKonu: Geri: Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri   Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Icon1Paz Eyl. 20, 2009 5:32 pm

ama koyduğun resimler alien swarm değil race against time
ben tennyson5252
Aktif Üye
Aktif Üye
ben tennyson5252

Rep : 0

MesajKonu: Geri: Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri   Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Icon1Çarş. Eyl. 23, 2009 5:23 pm

anlattığında ben 10 alien force
Casska
Yönetici
 Yönetici
Casska

Rep : 3

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Left_bar_bleue10/10Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Empty_bar_bleue  (10/10)

MesajKonu: Geri: Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri   Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Icon1Çarş. Eyl. 23, 2009 7:02 pm

evkilit vede cöp
http://cartoon.asnus.co.cc - http://asnus.de.be
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri   Ben 10 	 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri Icon1Salı Ekim 13, 2009 8:24 pm

<meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://ben10tr.benimforum.org/portal.htm">

Ben 10 Ben 10: Alien Swarm Resimleri ve bilgileri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ben 10 alien swarm trailer
» alien x resimleri
» dsfsdfsd
» dsfadsfsd
» alien omitrix resimleri 2