Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Left_bar_bleue10/10İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Empty_bar_bleue  (10/10)

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Empty
MesajKonu: İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler   İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 11:25 pm

BUNLAR İLK BİLGİLER

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 11co4.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 22ih3.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 33cq5.th

KIŞLAİlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Smiliv ASKERİ ÜSİlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Smiliv ELÇİLİK NEDİR?

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Ads305zoh4rp3.th
ewt arkadaslar bilgilenmeniz için bir konu daha
:arrow: ÖNCE ELÇİLİĞİ ANLATALIM
ELÇİLİK BİR BİRLİĞE ÜYE OLMAK İSTİYORSANIZ KURMANIZ GEREKİR BİR BİRLİĞE UYE OLABİLMEK İÇİN DERECE EN AZ 1 OLMASI GEREKİR KENDİNİZ BİR BİRLİK KURMAK İSTİYORSANIZ DERECE 3 OLMASI LAZIM EN AZ BİR BİRLİK KURDUKTAN SONRA KADEMEYİ GELİŞTİRDİKCE DAHA ÇOK UYE ALABİLİRSİNİZ

ASKERİ US ASKERLERİNİZİ TAKİP ETTİĞİNİZ YERDİR KIŞLA KURABİLMEK İÇİN EN AZ DERECE 1 OLMASI LAZIM SAVAŞA GİDEN ASKERLERİ YA DESTTEĞE GİDEN ASKERLERİ YA DA SİZE GELEN ASKERLERİ BURADAN GORURSUNUZ

KIŞLA ASKER YAPILAN YERDİR KADEMESİ ARTIKÇA YENİ ASKERLER ÇIKABİLİRKURALA BİLMESİ İÇİN MERKEZ BİNA DERECE 3 ASKERİ US DERECE 1 OLMASI LAZIM EN AZ

SALDIRI YAPMA

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Ads305zsu1.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 1hr7.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 2jw6.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 3fo6.th

NPC TİCARETİ

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 4rd2.th

not:NPC TİCARETİ ASLINDA ÇOK KOLAY!!

SIĞINAK NEDİR?

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler Ads305zbf1.th İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler 1np6.th

İlk Bilmeniz Gereken Bilgiler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» (Sabit pLs!) Ogame Genel Bilgiler