Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Bina yapımının iptali;

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Bina yapımının iptali; Left_bar_bleue10/10Bina yapımının iptali; Empty_bar_bleue  (10/10)

Bina yapımının iptali; Empty
MesajKonu: Bina yapımının iptali;   Bina yapımının iptali; Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 11:26 pm

Bina yapımının iptali;

Bina yapımını iptal ettiğinizdeBina yapımının iptali; Smiliv1. dereceye çıkarılanBina yapımının iptali; Smilivyani ilk kurulan binalar hariç kaybınız aşağıdaki tablodaki gibi olacaktır.Unutmayın 1.seviyeye çıkarılacakBina yapımının iptali; Smilivyani yeni kurulacak bir binanın iptali size hammadde kaybettirmez.

Bina yapımının iptali; Kaypyl8

Asker gönderme;

90 saniye içerisinde askeri üsdeki kırmızı çarpı işaretine tıklayarak askerleri geri çekebilirsiniz.Askerlerin yağmayaBina yapımının iptali; Smilivnormal saldırıya ya da desteğe yollanmış olması durumu değiştirmez.

İptal edilemeyen işlemler;

AkademidekiBina yapımının iptali; Smilivsilah ve zırh dökümhanesindeki işlemleri iptal edemezsiniz.

Pazar yerindeki pazarcıların gönderimini iptal edemezsiniz.

Askerlerin eğitimini [kışladan çıkışlarını] iptal edemezsiniz.

Bu işlemler neden iptal edilemez?

Basitçe bu işlemleri artı birer sığınak olarak kullanmamanız daha doğrusu kötüye kullanmamanız için.

Bina yapımının iptali;
1 sayfadaki 1 sayfası