Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Kendi Düşüncelerim!

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Kendi Düşüncelerim! Left_bar_bleue10/10Kendi Düşüncelerim! Empty_bar_bleue  (10/10)

Kendi Düşüncelerim! Empty
MesajKonu: Kendi Düşüncelerim!   Kendi Düşüncelerim! Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 11:32 pm

Arkadaşlar ben travian'ı uzun zamandır oynuyorum ve sadece www.travian.com.tr'dede değil bir çok yabancı server'da oynadım ve bir çok şey öğrendim oyun hakkında.

Halklar hakkında konuşursak en iyi ordu bana göre cermenler çünkü hem ucuz hemde hızlıdır asker çıkarması.en hızlı gelişen ise romalılardır oyunun ilk günlerinde sürekli birincilerdir.galyalılar ise en iyi savunma yapanlardır çoğu oyuncu galyalılara saldırmaya korkar.

İlk 1-2 gün hammadde geliştirmeye bakın arkadaşlar.Binalar geçici nufusdur.

Cermenler bana göre en iyi halktır ben hep cermen oldum arkadaşlar çünkü asker çıkarması ucuz ve çabuktur ne kadar çok yağmalarsanda o kadar çok gelişirsin bence.

Arkadaşlar hemen bi birliğe girmeyin çünkü birlikte sizdende yardım bekliyorlar birliğin gelişmesi için sizin hammadde yardımlarınıza ihtiyaçları var.Birliğe gireceksenizde çevrenizde bulunan güçlü bir birliğe girin arkadaşlar.

Saldırdığınız yeri asla boş bırakmayın gelişmesine izin vermeyin benim sözcüklerimle ''Hesabını silene kadar durmak yok'' ama dikkat galyalıya saldırmadan önce iki kez düşünün çünkü askerlerinizi esir arabilir karşılığında sizden hammadde isteye bilir

Kendi Düşüncelerimdir!

Kendi Düşüncelerim!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-