Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Askeri üs nasıl kurulur?

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Askeri üs nasıl kurulur? Left_bar_bleue10/10Askeri üs nasıl kurulur? Empty_bar_bleue  (10/10)

Askeri üs nasıl kurulur? Empty
MesajKonu: Askeri üs nasıl kurulur?   Askeri üs nasıl kurulur? Icon1Çarş. Eyl. 09, 2009 11:36 pm

Askeri üs nasıl kurulur?
Askeri üssün ve çitin inşaat yeri sabittir ve başka bölgelerde kurulamaz. Askeri üs sadece kendisi için ayrılan köy merkezinin sağ tarafındaki sektörde kurulabilir.
Askeri üs nasıl kurulur? Faq_botschaftBirlik nasıl kurulur?
Birlik kurmak için elçilik binasını 3.seviyeye geliştirmelisiniz. Bir birliğe üye olmak için 1.seviyede elçilik binası ve size teklif yapacak bir birlik gereklidir.
Köyün ismi nasıl değiştirilir?
Bunun için istatistik linkine(mavi disk) tıklaAskeri üs nasıl kurulur? Smiliv orada kendi ismine tıkla ve Profil değiştir linkine tıkla. Köyismi yazan yere yeni ismi verebilirsin.
Askerler nasıl yapılır ve eğitilir?
İlk olarak 1.seviyede askeri üs ve 3.seviyede merkez binası kurmalısın. Daha sonra kışla kurabilir ve orada askerlerini eğitebilirsin.
Benim köyümü nasıl savunabilirim?
Köydeki askerler saldırı anında köyü otamatik olarak savunurlar.
Askersiz bir köye saldırdığımda niye askeri kayıplarım oluyor?
Her köyün en az ana savunması vardır. Güçlü süvarilerden hariçAskeri üs nasıl kurulur? Smiliv tek bir asker ile saldırı düzenlendiği zaman bu asker kaybedilir.Savunma için eğitilmiş askerler (Örneğin galyalıların phalanxları) saldırılar için uygun değildirler.
Nüfusumu nasıl yükseltirim?
Her yeni yapı köy nüfusunu yükseltir. Yapı geliştirmeden önce bu yapı ile birlikte köy nüfusunun ne kadar artacağını bu sembolün yanında görebilirsin.Askeri üs nasıl kurulur? 5
İmdaatAskeri üs nasıl kurulur? Smiliv benim tahıl üretimi azalıyor!
Üretim yazan yerdeki tahıl sayısı tüm asker ve nüfus tahıl masrafları hariç hesaplanır. Brut tahıl üretimini yukarıda sağ tarafta görebilirsinAskeri üs nasıl kurulur? Smilivörneğin Askeri üs nasıl kurulur? 5 5/15<!--

Askeri üs nasıl kurulur?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» sdfadg
» sdfsdf