Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Özel Eşyalar

YazarMesaj
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Özel Eşyalar Left_bar_bleue10/10Özel Eşyalar Empty_bar_bleue  (10/10)

Özel Eşyalar Empty
MesajKonu: Özel Eşyalar   Özel Eşyalar Icon1Paz Eyl. 13, 2009 4:26 pm

Özel Eşyalar

Yukarıda listelenen eşyalar sizin Raid ve Heroic dungeonlara girmeden önce minimum temin etmeniz gereken eşyaların listesidir. Yukarıdaki eşyaları temin etmeden Raid/Heroic yapmanızı tavsiye etmem. Bu eşyaları yanı sıra bazı alabileceğiniz eşyalar varki bunlar BOSS Dropu yada Quest rewardi değildir ama mutlaka almanızı önereceğim eşyalardır. Şimdi bu PvP ödüllerini ve özel pahalı (Epic) terzi ürünü eşyalarını listeleyeceğim...

PvP Ödülleri
Mark of Defiance - Honor Hold PvP questlerinden gelen Mark of Honor Hold ile Zangarmash daki "Alliance Field Scout" 30 Mark karşılığı alabilirsiniz. LvL62 ister ama lvl70 de dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz güzel bir trinkettir.

General's Silk Cuffs - Epic bileklik. LvL70 ister. 11100 Honor Point ve 20 WSG mark ile alabilirsiniz. 25man raidleri öncesi en iyi mage bilekliğidir.

Diğer ödüller
Icon of the Silver Crescent - Heroic dungeon BOSSlarından düşen "Badge of Justice" lerden 41 tanesi ile alınan oyundaki en iyi 3 mage trinketinden birisi. Mutlaka sahip olmalısınız.

Flametongue Seal - Heroic dungeon BOSSlarından düşen "Badge of Justice" lerden 25 tanesi ile alınan oyundaki en iyi fire mage OffHandlerinden (PvE için en iyisi). Fire Mage için olmazsa olmaz mutlaka sahip olmalısınız...

Terzi Ürünleri
Spellstrike Pants - Tier 6 ya kadar oyundaki en iyi mage pantolonu. Malzemesi 10x Spellcloth 5x Primal Might Primal Nether. Biraz pahalıdır (Ortlama maliyeti 1500g-2000g) ama olmazsa olmaz bir eşyadır. Para biriktirin ve mutlka diktirin.

Spellstrike Hood - Tier 6 ya kadar oyundaki en iyi mage kafalığı. Malzemesi 10x Spellcloth 5x Primal Might Primal Nether. Biraz pahalıdır (Ortlama maliyeti 1500g-2000g) ama olmazsa olmaz bir eşyadır. Para biriktirin ve mutlka diktirin.

Girdle of Ruination - Oyundaki en iyi kemerlerden birisi. Malzemesi 10x Shadowcloth 16x Primal Fire Primal Nether. Paranız varsa daha iyisi gelene kadar diktirin kullanın.

Spellfire Seti - Sadece terzilerin kullanabileceği bir eşya setidir. Raidler öncesinde yüksek spell damge + spell criti olan eşyalara sahip olmanın basit yoludur. Bu setin en büyük dez avantajı Frost mage olarak kullanışsız olması vede hiç stamina bonusu içermemesidir. Bu seti giyen bir mage giymeyen bir mage oranla 1000HP-1500HP arasında HP kaybı olur bu yüzden PvP için vede bazı özel BOSS fightları için yetersizdir. Yukarıda bahsettiğim eşyalara sahipseniz yada sahip olmaya çalışıyorsanız bu set gereksizdir.

Heroic Dungeon Dropları
Eşya durumunuzu düzeltip Raid ve Heroic yapmaya başladığınızda bazı Heroic dungeonlardan oyundaki en iyi mage eşyalarını düşürtebilirsiniz. Temin etmenizi önerdiğim Heroic droplarını aşağıda listeledim.

The Black Stalk - Heroic The Underbog dropu. Oyundaki en iyi 3 mage wandından biri.

Quagmirran's Eye - Heroic Slave Pens dropu. Oyundaki en iyi mage trinketlerinden biri.

Mana-Etched Spaulders - Heroic Slave Pens dropu. 25Man Raidler öncesi en oyundaki en iyi mage omuzluklarından biri.

Boots of Blasphemy - Heroic Slave Pens dropu. 25Man Raidler öncesi en oyundaki en iyi mage botlarından biri.

Mana-Etched Gloves - Heroic Hellfire Ramparts dropu. 25Man Raidler öncesi en oyundaki en iyi mage eldivenlerinden biri.

Özel Eşyalar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-