Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

alın kardeş ler karakterler

3 posters
YazarMesaj
yunuseren
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
yunuseren

Rep : 0

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
alın kardeş ler karakterler Left_bar_bleue10/10alın kardeş ler karakterler Empty_bar_bleue  (10/10)

alın kardeş ler karakterler Empty
MesajKonu: alın kardeş ler karakterler   alın kardeş ler karakterler Icon1Çarş. Ara. 17, 2008 9:16 pm

<LI>Johnny Bravo:(Jeff Bennett seslendirdi) Devamlı kızlar peşinde koşan ve her seferinde hüsrana uğrayan, kasları beynine göre daha fazla gelişmiş olan kas gösterilerine bayılan ve çizgi filme ismini de veren karakter.
<LI>Bunny Bravo:(Brenda Vaccaro seslendirdi) Johnny Bravo'nun annesi. Tipik bir Amerikan ev kadını. Oğluna çok düşkündür.
<LI>Suzie:(Mae Whitman seslendirdi) Johnny Bravo'nun komşu kızı. Kız kızıl saçlı ve 10 yaşındadır. Çok şirin ve şirin olduğu kadar zeki bir kızdır.
<LI>Carl Chryniszzswics:(Tom Kenny seslendirdi) Johnny Bravo'nun tek arkadaşı. Johnny'e göre mankafadır. Kendisi bilimle aşır neşirdir ve bayağı zekidir.
<LI>Babalık:(Larry Drake seslendirdi) Bravo'nun alışveriş yaptığı fast food dükkanını sahibi. Dükkanındaki yemeklerin tarifi bilinmiyordur ve bir çok hayvandan yemek yapmaktadır. Olgun yaşlarda ve para göz bir amcamızdır. Pops diziye 2. sezonda giriş yapmıştır.
Bebiş: Ormanda havyanlarla yaşayan değişik bir çocuk olup sadece ilk sezonun bir kaç bölümünde yer aldı
ben15
Yönetici
 Yönetici
ben15

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
alın kardeş ler karakterler Left_bar_bleue10/10alın kardeş ler karakterler Empty_bar_bleue  (10/10)

MesajKonu: Geri: alın kardeş ler karakterler   alın kardeş ler karakterler Icon1Ptsi Ara. 22, 2008 9:50 pm

saol
hulk
Yasaklı
Yasaklı

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: Ban
Sağlık Sağlık:
alın kardeş ler karakterler Left_bar_bleue0/10alın kardeş ler karakterler Empty_bar_bleue  (0/10)

MesajKonu: Geri: alın kardeş ler karakterler   alın kardeş ler karakterler Icon1Çarş. Haz. 24, 2009 10:00 pm

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.cartoon-fuck.net/wp-content/uploads/2008/05/19.jpg">

alın kardeş ler karakterler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» iyi karakterler
» Karakterler