Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Kopya alın verin eğitime Can verin :)

+2
White Wizard
pehli-one
6 posters
YazarMesaj
pehli-one
Deneme Yetkili
Deneme Yetkili
pehli-one

Rep : 24

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Kopya alın verin eğitime Can verin :) Left_bar_bleue10/10Kopya alın verin eğitime Can verin :) Empty_bar_bleue  (10/10)

Kopya alın verin eğitime Can verin :) Empty
MesajKonu: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1Cuma Eyl. 18, 2009 11:40 pm

Kopya alın verin eğitime Can verin :) Avatar2_16

Bir kopya eğitime can verir, hareket verir. Kopyayı veren de alan da kazanır. Sınav kağıtlarını okuyan hoca zamandan kar eder ailesiyle daha fazla vakit geçirir. Peki sadece eğitim mi kazanır?? Kopya hazırlamak için kağıt satılır silgi satılır yani kırtasiyeci kazanır. Kırtasiyeci evine ekmek götürür ekmekçi kazanır. Çekinmeyin.. Kopya alın verin eğitime, ekonomiye can verin..

Kopyayı alan da kazanır, veren de. Veren sevap kazanır öbür tarafı kazanır. Alan not kazanır bu tarafı kazanır. Hoca yakalarsa o da kazanır. Ün kazanır namı yayılır. Herkes kazansın diyorsan kopya al-ver, Türkiye kazansın!

Eğer kopya verilip alınırsa öğrenci iyi bi karne kazanır. İyi bir karne gören veli mutlu olur. Velinin aldığı karne hediyesini satan mağaza da o ürünü pazarlayan da üretende kazanır. Türkiye Kazanır!!

Kopya alın verin eğitime Can verin :) Avatar2_16

Kopya alın verin eğitime Can verin :) 28379 Kopya alın verin eğitime Can verin :) 559673

Komik mi?
White Wizard
Yetkili
Yetkili
White Wizard

Rep : 3

Kişi Sayfası
Sağlık Sağlık:
Kopya alın verin eğitime Can verin :) Left_bar_bleue10/10Kopya alın verin eğitime Can verin :) Empty_bar_bleue  (10/10)

MesajKonu: Geri: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1C.tesi Eyl. 19, 2009 12:08 am

gerekli yere taşınmıştır
ben 10 in en iyi hayranı
Deneme Yetkili
Deneme Yetkili
ben 10 in en iyi hayranı

Rep : 6

Kişi Sayfası
Sağlık Sağlık:

MesajKonu: Geri: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1Paz Eyl. 20, 2009 12:37 am

bence yeteri kadar komik.
SüPeR_MaMoRu_12
Denetleyici
Denetleyici
SüPeR_MaMoRu_12

Rep : -2

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 1
Sağlık Sağlık:
Kopya alın verin eğitime Can verin :) Left_bar_bleue9/10Kopya alın verin eğitime Can verin :) Empty_bar_bleue  (9/10)

MesajKonu: Geri: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1Paz Eyl. 20, 2009 3:51 am

Evet komikti xD
http://www.ben10turkey yetkinforum.biz
GünceLLeme
Yönetici
 Yönetici
GünceLLeme

Rep : 7

Kişi Sayfası
Sağlık Sağlık:

MesajKonu: Geri: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1Paz Eyl. 20, 2009 4:02 pm

Eet bencede yeteri kadar komik Smile
egegs1
Haberci
Haberci
egegs1

Rep : 5

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 1
Sağlık Sağlık:
Kopya alın verin eğitime Can verin :) Left_bar_bleue8/10Kopya alın verin eğitime Can verin :) Empty_bar_bleue  (8/10)

MesajKonu: Geri: Kopya alın verin eğitime Can verin :)   Kopya alın verin eğitime Can verin :) Icon1Ptsi Eyl. 21, 2009 4:30 am

EVET GÜZELMİŞ HEPSİNİ OKUDUM
http://www.ben10000.yetkinforum.net

Kopya alın verin eğitime Can verin :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-