Ben10TR
Ben10TR
Ben10TR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Türkiye'nin İlk ve Tek Sanal Ben10 Platformu

PortalAnasayfaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol
Ben 10: Ultimate Alien Amerika'da Başladı. Youtube ve diğer paylaşım platformlarından izleyebilirsiniz!!! Yorumlarınızı bekliyoruz...

Ultimate Alien Hakkında

YazarMesaj
Casska
Yönetici
 Yönetici
Casska

Rep : 3

Kişi Sayfası
Uyarı Uyarı: 0
Sağlık Sağlık:
Ultimate  Alien Hakkında Left_bar_bleue10/10Ultimate  Alien Hakkında Empty_bar_bleue  (10/10)

Ultimate  Alien Hakkında Empty
MesajKonu: Ultimate Alien Hakkında   Ultimate  Alien Hakkında Icon1Paz Tem. 04, 2010 3:48 am

Ultimate  Alien Hakkında Ben_10_Ultimate_Alien

KONU
Her şey bütün kötülerin aynı anda saldırmasıyla başlar.Ben, artık hem yeni hem eski yaratıklarını kullanmaktadır.Daha İngiltere'de bile yayınlanmamıştır ama 2010'da yayınlanacaktır.Filmin sinema versiyonu: Ben 10:XS'dir.

KARAKTERLER
Benjamin Tennyson:16 yaşındadır.Omnitrix ve Uzaylıları tamamen değişmiştir.Üstelik, çok akıllıdır.Omni-Matrix'in bütün şifrelerini çözmüştür.

Gwendolyn Tennyson:16 yaşındadır.Yepyeni ve çok güçlü büyüleri vardır.Kevin'a aşıktır.

Kevin Ehtan Levin
:17 yaşındadır.Eskiye kıyasla artık dokunduğu her maddeye dönüşememektedir.Gwen'e aşıktır.Bazı maddelerin karışımıdır.

Maxwell Tennyson:67 yaşındadır.Kolu, Ben 10.000'deki gibi mekanik olmuştur.Biraz daha iyi dövüşebilmektedir.

Julie Yamato:Julie,Ben'in sevgilisidir.

Azmuth:Zekası artmıştır.Savaşçı özelliklere sahip olur.Omnitrix'in garip garip sorunlar çıkarmasından şüphelenince Omnitrix'in Omnitrix'in patlayacağını anlar ve Omnitrix'i Vilgax'ın parazitlerinden korumak için, savaşın sonuna kadar Omnitrix'i devre dışı bırakır.Ancak, savaşta Ben saati iyi koruyamayınca Omnitrix parçalanır.Bundan dolayı, Ulti-Matrix adında, Omnitrix'in büyümüş bir halini yapar.Uzaylı sayısı 10.000'dir.

Elena Validus
:Çok önemli dövüş sanatlarını bilen birine dönüşmüştür.Ben'e aşıktır, ama bunu çaktırmaz.Ben'in Julie'yi sevdiğini öğrenir.Ben'i dudağından öper ve ortadan kaybolur.

Carl Tennyson:Ben'in babasıdır.Sıradan bir baba değildir, Tesisatçı olmuştur.Çoğu bölümde görülmüştür, uçabilir.

KÖTÜLER
Vilgax:Çok güçlüdür, bütün Ben 10 serilerinde çıkmıştır.
Negative 10:Çok güçlü bir ordu...Omnitrix'in içindeki uzaylılarda gruplarındadır.
Highbreed:Çok güçlüdür, Genuzaylıların lideridir.Vilgax gibi Dünya'yı ele geçirmek ister.Bu yüzden 2'si iyi anlaşamaz!
Dr.Animo:Dr.Animo, Ben'e düşmandır.Ben 10 Ultimate Alien'de ilk kez, 5.bölümde görülmüştür.
Zombozo:Zombozo, Ben 10 Ultimate Alien'in 3.bölümünde geri dönüyor! Hala Ben'e düşmandır ve adamları vardır.

ULTI-MATRIX UZAYLILARI
Terraspin:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Terraspin

Water Hazard:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Water_Hazard

Ampfibian:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ampfibian

Nano Mech:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Nanomech

Ultimate Swampfire:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Swampfire

Ultimate Humongousaur:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Humongousaur

Ultimate Big Chill:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Big_Chill

Ultimate Spidermonkey:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Spidermonkey

Ultimate Cannonbolt:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Cannonbolt

Ultimate Echo Echo:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Ultimate_Echo_Echo

Armodrillo:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-Armodrillo

NRG:
Ultimate  Alien Hakkında 200px-NRG

ULTI-MATRIX:

Ultimate  Alien Hakkında Evelutionomnitrix
(Çizgifilm görüntüsü.)

Savaşta Omnitrix kırılır.Azmuth, ona yeni ve daha güçlü bir Omnitrix verir.Bu Omnitrix'in üst sürümüne ''UltiMatrix'' deniyor.

ARAÇLAR:

Kevin'in Arabası:
Ultimate  Alien Hakkında Kevins-car1(AF'dekinin aynısı.)
Ben'in Arabası ''DX Mark 10'':
Ultimate  Alien Hakkında DX_Mark_10
Kevin'in Jeti ''Mecha Vehicle'':
Ultimate  Alien Hakkında Kevin%27s_jet
Rustbucket:
Ultimate  Alien Hakkında Rust-Bucket-RV

BEN 10 ULTIMATE ALIEN GIF:
Ultimate  Alien Hakkında Tsucnben10ua

Baya uğraştım +rep verirseniz sevinirim. Smile Ultimate  Alien Hakkında 146480
http://cartoon.asnus.co.cc - http://asnus.de.be

Ultimate Alien Hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası